2014 KAUPUNKIRADIO 92,2 MHz

KEVÄT 2014
Kallion radioeliitti Kaupunkiradiossa 92,2 MHz

Koulun omien kurssien lisäksi Kallion radiotyöläiset tekevät radioproduktioita myös muiden alan opiskelijoiden kanssa. Yhteistyö Kallion, Metropolia Ammattikorkeakoulun, Laajasalon opiston ja Vaskivuoren lukion välillä alkoi keväällä 2011. Silloin seitsemän radiokurssin lopputyölähetystä jalostettiin uusiksi versioiksi koulujen yhteisen hankkeen, Vaaliradion, taajuudelle 101,4 MHz. Silloisen Vaaliradion rakensivat Metropolia ja Laajasalo. Kiitos! Eetteriyhteistyö on jatkunut joka vuosi. Ja se paisuu ja rikastuu.

Nyt keväällä 2014 toteutettiin Kaupunkiradio 92,2 MHz . Kaupunkiradiota teki jälleen kaupungin paras radiokerho: Metropolia Ammattikorkeakoulu, Laajasalon opisto, Vaskivuoren lukio, Taideyliopisto ja Kallion lukio. Kallion opiskelijat kiskaisivat eetteriin yhteensä 10 tuntia (ennätysmäärän!) suoraa lähetystä.

Kallion lähetykset toimitettiin 12.?16.5. Kolmen kuukauden kumartelematon, ennakkoluuloton, uusiääninen lähetystyö päättyi silloin Vaskivuoren ja Kallion lukioiden yhteiseen viikkoon. Päivät ja lähetyskaluston hoiti Vaskivuori. Illat Vaskivuoden kellaristudiossa hoiti Kallio.

Kiitos, kaikki yhteistyökumppanit. Kanssanne on kivaa ja merkityksellistä työskennellä.


Kallion radioennätys Kaupunkiradiossa, Vaskivuoren kuumassa studiossa, toukokuussa 2014:

Ma 12.5. klo 17-18
SALAISUUSRADIO
Haluatko kuulla salaisuuksia, joita ei kerrota kenellekään? Mitä sinä olet jättänyt kertomatta? Kysyimme salaisuuksia teineiltä, vanhuksilta ja kansalta Kallion baareissa. kerrotaan nyt. Salaisuusradiossa Amanda, Niklas & Juuso.

Ma 12.5. klo 18-20
RUOKARADIO
Kaksi tyttöä, kaksi tuntia, studio, jossa ei saa syödä! Mitä tapahtuu, kun nälkäpelistä tulee tosielämää? Repen ja Hulion ystävyys perustuu rakkauteen ruokaa kohtaan. Kevätillassa kuullaan kaksi tuntia puhetta pizzasta pastaan ja paellaan, murkinamimmien musiikki soi.

Ti 13.5. klo 17-18
ONNELLISUUSRADIO
Kaikki haluavat olla onnellisia. Mitä se tarkoittaa? Mikä todella tekee ihmisen onnelliseksi? Pitäisikö onnellisuutta edes varsinaisesti tavoitella? Onnellisuuskeskustelulle ei ole otollisempaa aikaa kuin keväinen ilta. Iida ja Kata laskeutuvat Vaskivuoren kellariin ja hyvä musiikki soi.

Ti 13.5. klo 18-19
HAZARDIRADIO
Elämä on hazardia, ihmiset ovat hazardeja, ja tämä radiolähetys hazardi. Kuinka monta kertaa tunnin aikana voi käyttää sanaa hazardi? Ja kuka loppujen lopuksi osaa sanoa hazardi-sanan oikein? Minni? Lotta?

Ti 13.5. klo 19-20
RADIO -95
Hittejä 90-luvulta. Kuuminta ysärikamaa ystäville ja vihamiehille. Alizeesta Spaissareihin ja Spaissareista takaisin! Radio -95 vie meidät kultaisiin aikoihin, jolloin nopeat aurinkolasit oli okei. Maija -96.

To 15.5. klo 18-19
MUSIIKKIA JA MUISTELOITA
Onko sinulla tarina, satu, biisi tai jokin teos, joka on muuttanut elämääsi? Eikö ole? Älä huoli, meillä on. Studiossa Daalia, Osiiris, huikeita tarinoita ja loistokasta musiikkia.

Pe 16.5. klo 16-17
FESTARIRADIO
Oletko jo ostanut ensi kesän liput? Jos olet, kuuntele Festariradio. Jos et, kuuntele Festariradio. Luvassa parhaimmat vinkit ensi kesän festareihin ja mehukkaimmat festarikokemukset suoraan rockguru Juhani Merimaalta. Studiossa Olli ja Tuomas.

Pe 16.5. klo 17-18
REILIRADIO
Reililippu vai liftaus? Hotelli vai coach surfing? Ihan sama, kunhan pääsee matkaan! Emil ja Rini lisftasivat Turkuun ja kokivat matkallaan vaikka mitä.

Pe 16.5. klo 18-19
TAPARADIO
Onko sinulla outoja tapoja? Puuttuvatko käytöstavat kokonaan? Maailma on pullollaan erilaisia tapoja ja kummallisia tottumuksia. Missä? Mitä? Miksi? Taru ja Osiiris päättävät Kallion viikon Kaupunkiradiossa.

Alla Kallion lähetysten puffikuvia sekä lähes koko tekijäjoukko Vaskivuoren kellarissa opiskelukeikalla.