Shit happens

Syyskuun loppuessa V, M, P, T, E, V, E, J, A, K, A, C, V, S, I, M ja T kokoontuivat ylipäällikkö R:n kutsusta salaiseen neuvonpitoon musiikkiluokkaan. Lukuvuoden toinen jakso musiikin kolmos-nelos-kursseineen oli alkamassa.

Joukko valitsi musaproggiksensa teemaksi ihmiskohtalot. Kappaleita valittaessa kävi ilmi, että ihmiskohtaloista kirjoitetut laulut ovat järjestäen tummasävyisiä.
V: ”Onko mikään musaproggis ollut näin synkkä?”
R: ”Yksi oli melkein. Sen teema oli synkät laulut.”

Kakkosjakson ajan ohjelmistoa treenattiin tiiviisti. Hien ja kiinalaisen ruuan voimalla esitys valmistui, eikä lopulta ollutkaan synkeä surkeista ihmiskohtaloista huolimatta! Esityksessä kuultiin taksitrilogian – Tilatkaa tytöt taksi (Sipe Santapukki), Taxi (Zen Cafe) ja Elina, mitä mä teen (Leevi and the leavings) – lisäksi tarinat Mikan Billy-polosta, joka meni ja rakastui mieheen, Doris Dayn epäröivästä ja päätökseen kykenemättömästä mielitietystä ja The Killersin poikaystävistä, jotka näyttävät menneiltä tyttöystäviltä. Myös Oasista ja Outkastia kuului biisilistaan.

Marraskuun 13. päivä koittivat esitykset. Joustotunnilla soitettiin koululle ja illalla perheille ja muille ystäville. Kiitos kuulijoille! Hauskaa oli.

Lepää rauhassa, Shit happens