PU 5 - Kurssi 75

Kurssi 75: Hyvästi Kallio - lausuntailta.

Pitkä rupeama takana. Kolme ja puoli vuotta lukiota takana, sitä ennen lukemattomia tunteja peruskoulussa ja kymppiluokallakin. Tässä tämä olisi. Ainoastaan, että yksi kurssi puuttuu. Se on tämä. Puheilmaisun lopputyöni.

Tämä on toinen virallinen lausunta-tilaisuuteni. Ensimmäinen oli Wanhojen-illallisen yhteydessä, jossa lausuin Leinon ja Tabermannin runon.

En tiedä mitä tästä tulee. Osa illan runoista ja lyriikoista lausun ulkoa, osan luen, saatan heittää lauluksi (en osaa laulaa), katsotaan mitä tulevan pitää. Jos et ole koskaan tutustunut runouteen syvemmin, saavu paikalle ottamaan selvää mistä on kyse. Jos taas olet - saavu paikalle kokemaan uusia versioita vanhoistakin jutuista. Olet enemmän kuin tervetullut.

Tahtoisin esittää kuitenkin suuren toivomuksen. OTA MUKAASI RUNO, TAI LYRIIKKA, JOSTA ITSE PIDÄT. ONKO SE JOPA ITSE KIRJOTTAMASI? ONKO SE LAULUN SANAT? KENTIES TOMMY TABERMANNIA? Ajatuksena olisi lausua jotain, mihin en ole paneutunut yhtään tämän show'n puitteissa. Tämä osio on erityisen tärkeä, sillä se on osa tarkoin harkittua kokonaisuutta. Kiitos jo etukäteen!

Lausujana, esityksen ohjaajana Jesse Raatikainen.
Esitystä paikoin säestää mainio Venla Kosonen.
Valossa meidät pitää upea Marjaana Marri Nieminen.
Valvova opettaja rohkea Sampo Harju.
Mukana mm. Eino Leino, Ismo Alanko, Juice Leskinen, Pentti Holappa...

Esitykset:
Ma 29.10.12 klo 17 (ensi-ilta)
Ti 30.10.12 klo 18

LISÄESITYS:
Pe 2.11.12 klo 12

Nähdäänhän Studioteatterissa, Pengerkadulla. Esitys on luonnollisesti valitettavan ilmainen.